8 t/m 12 jaar

De Kanjertraining voor 8 t/m 12 jaar bestaat uit 10 lessen van anderhalf uur voor zowel kind als ouder. Na de gezamenlijke inleiding van de les, gaan de kinderen met de kindtrainer aan de slag en de ouders met de oudertrainer. Elke les heeft een thema waarbij de ouders handvatten krijgen hoe ze daar thuis mee om kunnen gaan. Doordat u als ouder wordt betrokken bij het proces wordt het gemakkelijker om het geleerde ook thuis toe te passen. Daarbij verstevigt het de band tussen kind en ouder. Wanneer het kind dat wil, is de leerkracht van het kind van harte welkom om te komen kijken en meedoen tijdens les 5 of les 6. Zo krijgt de leerkracht inzicht in de methode en wordt het contact tussen leerkracht en kind versterkt.

Aanbod Kanjertraining 8-12 jaar:

 

  • Intake (los: €80,-)
  • 10 Lessen van 90 minuten voor ouder en kind ( €400,- met 0% BTW)
  • Les deels samen, deels apart, co-trainer aanwezig
  • Om de week training
  • Inclusief werkboek kind en hand-outs voor ouders
  • Minimaal 6, maximaal 12 kinderen
  • Start na herfst- en voorjaarsvakantie

Totaal €480,-

 

LET OP!

Annulering groepstrainingen Kanjertraining

Door de corona maatregelen van dit moment zijn de Ouder-Kind Kanjertrainingen voor de verschillende leeftijdsgroepen de afgelopen periode niet doorgegaan. Kijk voor meer informatie ook op de nieuws pagina van Gras, groeit altijd samen.  http://www.grasgroeitaltijdsamen.nl/nieuws/

Gelukkig gaan de Individueel Maatwerk trajecten wel gewoon door. Het is een mooi alternatief om ondersteuning te krijgen bij verschillende vragen rondom ontwikkeling, opvoeding en onderwijs. Vanuit verschillende methodieken met Kanjertraining als basis kijk ik naar een passend aanbod voor jullie situatie. Voor meer informatie hierover, bel gerust (06-44128933 ) en kijk op de betreffende pagina via ttp://www.grasgroeitaltijdsamen.nl/individueel/

Deelnemers over de Kanjertraining:

"Ik wilde je even zeggen dat ik ontzettend enthousiast ben over de training en hoe je het doet. Jouw mailberichten lees ik met gretigheid. Het is voor mij heel fijn van jouw ervaring en kennis te kunnen snoepen, het geeft een beetje houvast en richting die ik wel aanvoel maar soms nog niet zo scherp heb als jij hem laat zien en verwoordt. Leuk hoor en dank daarvoor."

"Ik heb meer inzicht gekregen in hoe mijn kind denkt en waarom hij bepaalde dingen doet en wat zijn baat hierbij is. Deze kennis heb je nodig om dingen te doorbreken."

"Kasper is rustiger geworden; zelfverzekerder. Laat dingen die hem niet direct aangaan, ook geen invloed meer hebben op zijn eigen humeur. Hij ziet nu dat er meer leuke kinderen zijn die problemen hebben. En dat hij soms ook onhandige (of rood/zwarte) acties doet, hij kan daar goed op aangesproken worden."

Reacties zijn gesloten.